Stjerneskud

Stjerneskud

4 søtungefileter (eller en anden slags hvid fladfisk)
1 dl hvedemel
1 æg
1 dl rasp
2 spsk smør
Salt
2 hvide asparges
2 grønne asparges

Tag to af rødtungefileterne og vend dem i mel, dyp dem i æg og derefter i rasp. Steg dem i smør på panden og salt undervejs. Tag dem af panden.
Rul de andre to rødtungefileter sammen og placer dem i panden.
Skræl de hvide asparges og placer dem og de grønne asparges i panden sammen med fisken. Tilsæt lidt vand og salt og læg et låg eller sølvpapir over panden. Steg til fisken er færdig – cirka 5 minutter.

Remoulade

1 æggeblomme
1 tsk sennep
2 tsk eddike
1 drys salt
2 dl solsikkeolie
2 dl pickles
1 spsk karry

Pisk æggeblommen, sennep, eddike og salt sammen i en skål. Pisk mens du langsomt tilsætter olien indtil du har en dejlig tyk mayonnaise. Hak pickles og bland det i mayonnaisen sammen med karry. Smag til med salt.

Anretning af stjerneskud

1 spsk smør
2-4 skiver rugbrød
4 blade grøn salat
2 skiver koldrøget laks
20 pillede rejer
2 sildefileter
2 spsk fiskerogn
2 skiver citron

Kom smør på rugbrødet og læg salatbladene på. Anret stjerneskuddet med laks, rejer, sild, fiskerogn, stegt fisk, kogt fisk, asparges, remoulade og citronskiver.

Stjerneskud