Spidskålssalat

Ingredienser

1 spidskål, gerne den røde, skyl og hak
1 løg, finthakket
4 gulerødder, revet
2 æble, revet
Dressing
120 g fraiche 9 %
3 tsk. Sennep, gerne en grov
2 tsk. Honning
Salt

Topping
100 g mandler, ristede i ovn i 15 minutter ved 160 grader

 

Sådan gør du

Skyl og hak spidskålen.
Snit løg, og skræl gulerødderne.
Riv gulerødder og æblet på et rivejern.
Kom det hele i en skål.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og rist mandlerne.
Hæld dressingen over kålsalaten og top med ristede mandler lige før salaten skal spises.
Pynt også gerne med tørret kornblomst fra Øhaven.

 

Sunde hilsner
Bodil Byskov
Livsstilsbanken
Ringkøbing

www.livsstilsbanken.dk

Spidskålssalat