Rørt tatar med marineret salat og trøffelmayo

Ingredienser

600 gram oksekød eksempelvis mørbrad eller inderlår
4 skalotteløg finthakket
50 gram kapers hakket
60 gram cornichoner hakket
1 lille bundt estragonblade finthakket
2-3 spsk friskrevet peberrod efter smag
2 tsk grovkornet fransk sennep
2 tsk worcestersauce
2 spsk Heinz ketchup
½ spsk god olivenolie
2-3 æggeblommer
Salt og peber

Opskrift

Kødet hakkes fint, de snittede og finthakkede skalotteløg, hakkede kapers og cornichoner samt finthakket estragon vendes sammen.

Tilsæt sennep, worcestersauce, ketchup, olivenolie og æggeblommer vendes i og smages til med peberrod, salt og peber.

 

Tips – serveres med friskbagt brød og salat marineret i vinaigrette og valnøddeolie.

 

Vinanbefaling

Cheverny Prestige fra Domaine du Salvard, Loire, en fadlagret fed hvidvin.

 

Kokken bag retten er Lars Pinholt

Rørt tatar