Nordic Food Firm

Stefan Hjort Petersen og Heidi Wolff Jensen er parret bag fødevarevirksomheden Nordic Food Firm, der blev stiftet i 2016, og producerer frisk færdigmad til detailhandlen. De valgte at slå sig ned i Ringkøbing-Skjern Kommune på grund af kommunens fødevareprofil og den vejledning, som erhvervsrådet kunne tilbyde iværksættere.

Vestjysk mentalitet og skabertrang

Vi er faldet rigtig godt til her i Vestjylland, og det viste sig hurtigt, at Ringkøbing-Skjern var det helt rette sted at starte virksomhed for Nordic Food Firm. Det betyder en verden til forskel, om man står helt alene, eller om man har en god samarbejdspartner. Og det har vi i Erhvervsrådet/Center for Fødevareudvikling, fortæller Stefan Hjort Petersen fra Nordic Food Firm.

Det er ikke kun erhvervsnetværket, der er årsagen til den vellykkede start hos Nordic Food Firm. Medborgerskab, samarbejde og skabertrang blandt borgere og virksomheder har nemlig vist sig at være meget værdifuld for virksomheden.

”Som iværksætter kan man godt ramme hovedet mod muren, når man for eksempel maler vægge på 12. time.

Men vores naboer og andre virksomheder har nærmest smidt alt, hvad de har haft i hænderne, for at hjælpe os med stort og småt. Det har virkelig været en uvurderlig hjælp. Der er en helt enestående mentalitet blandt vestjyderne. Hjælpen er der, og folk ser gerne, at tilflyttere lykkedes med deres projekter”, udtaler Stefan Hjort Pedersen fra Nordic Food Firm.