Lowlands Denmark

Højt niveau i lavlandet

Det syder og bobler på gastrolaboratoriet i lavlandet på den danske vestkyst. For snapsen skal erobres tilbage til Danmark, synes de to ejere af Lowlands Denmark, Anders Juhl og Henrik Agger. Derfor destilleres de bedste råvarer fra lokalområdet – suppleret med det ypperligste fra den store verden.

Makkerparret Juhl og Agger har blandt andet skabt produktet The Forbidden. Denne snaps er lavet på grundspiritus baseret på hvede, og som urter er der tilsat solbærbusk, som er høstet i efteråret efter genspirring. Snapse-eventyret for de to grundlæggere er en kombination af høj produktkvalitet, lysten til at eksperimentere med smagsvarianter og arbejde innovativt med andre virksomheder:

”Vi er en del af Skjern Enge-klyngen. Dette samarbejde har vi meget fornøjelse af. Dels lærer vi hinanden rigtigt godt at kende og dels kommer vi ”bagved” alle virksomhederne. Vi har som mål at udvikle nye former for smagsoplevelser, turismekoncepter og samarbejdsrelationer på tværs af virksomhederne i Skjern Enge-klyngen”, fortæller
Anders Juhl  fra Lowlands Denmark.

Lowlands
Lowlands
Lowlands