Danish West Coast Gin

Dyrebare dråber fra vestkysten

Den eksklusive Danish West Coast Gin består af hele 12 forskellige botanicals, bl.a. marehalm og havtorn samt naturligvis enebær, som er et krav, for at kunne kalde det for en gin. Smagen og nydelsen af de mange botanicals i munden afsluttes med en fantastisk oplevelse af, at der kommer lakridssmag rullende hen over tungen.

Danish West Coast Gin bliver håndbrygget på Nordisk Brænderi, på den jyske vestkyst, få stenkast fra Jammerbugten, Slette Strand og Svinkløv Klitplantage, Den har vundet bronze i Berlin, og i New York har den vundet både guld samt en ekstra individuel pris for årets gin. 

Danish West Coast Gin var en del af Iværksættergaden til Kulinarisk Fødevaremarked, som Center for Fødevareudvikling var initiativtager til.

”Vi får god hjælp af Erhvervsrådet og Center for Fødevareudvikling, hvor vi altid kan ringe og få vejledning omkring de spørgsmål, vi måtte have. Blandt andet har vi fået tildelt LAG-midler, så nu skal vi også i gang med en whiskyproduktion i Fødevarepark Skjern Enge”, udtaler Tommy Nøddebo Mortensgaard fra Danisch West Coast Gin.