Baking Sins

Fortryllende kagekunst

I 2016 så Baking Sins by Lea dagens lys. Slovenske Lea Cesar kom til Danmark, smagte en dansk lagkage for første gang og det var kærlighed ved første bid. Sådan begyndte kageeventyret Baking Sins by Lea – og hovedpersonen i eventyret er Lea selv.

Lea så mulighederne i at etablere sig i små, men hyggelige lokaler i Ringkøbing. Kagen er bogstaveligt talt blevet større og Lea har travlt med at udvide sin kageproduktion, butik og forretningskoncept. Lea har haft modet til at springe ud som selvstændig i Danmark:

”Jeg har ikke kæmpet med pirater. Jeg har heller ikke svømmet i Sortehavet. Jeg har ikke engang været i Antarktis. Men jeg har rejst til mange dejlige steder i Danmark, og kreeret mange bryllupskager til dejlige par. Derfor er mit livsmål også en bestræbelse på at være så kreativ som mulig”, fortæller Lea Sesar fra Baking Sins by Lea.

Lea har benyttet sig af Erhvervsrådets iværksætter tilbud, og er meget glad for den vejledning og sparring hun får som nystartet virksomhed. Dertil betyder det alt, at hun er blevet modtaget så utrolig godt i Ringkøbing – både af de andre butiksdrivende og kunder. Det er en skøn og driftig by at etablere sig i siger Lea Cesar, som ikke har fortrudt et sekund, at hun tog springet som selvstændig.

Det handler om at se muligheder, jeg har lige fået forskellige lokale drikkevarer i min nystartede café, og flere lokale produkter kommer helt sikkert til. Det er vigtigt, at vi samarbejde og nytænker hele tiden.

Baking sins